Recepten

Penotti Fruit Fondue

Benodigdheden: twee eetlepels slagroom, vers fruit, Duo Penotti

Verwarm de Duo Penotti in een pannetje totdat het lekker vloeibaar is. Haal het pannetje van het vuur en roer de eetlepels slagroom erdoor. Verwarm door op een laag vuurtje en blijf roeren totdat je een mooie, gladde en een beetje dikke saus hebt. Snijd het vers fruit in kleine stukjes. Zet de pan gesmolten Penotti boven een klein vuurtje en doop het verse fruit in de Penotti fondue. Eet smakelijk!

@Mylène192 stuurde ons onderstaande variant via Twitter: @DuoPenottiTweet

Snijd verse ananas in stukjes. Rijg deze aan een satéprikker en wentel deze om in bruine suiker.  Leg de ananas kort op een grillplaat of de barbecue totdat de suikers is gekarameliseerd. Doop deze door de warme Duo Penotti saus en smullen maar!

Penotti's Banana Split

Benodigdheden: banaan, schepijs naar keuze, Duo Penotti

Neem een banaan en snijd deze een stukje open in de lengte. Doe een paar lepels Duo Penotti in de opening. Verpak de banaan met Duo Penotti in aluminiumfolie. Leg deze 10 minuten in de oven/ grill. Lepel de gebakken banaan uit en meng deze met twee bolletjes ijs en smullen maar! Penotti's Banana split is ook prima te bereiden op de barbecue.

 

Penotti's Bananen Tosti

Benodigdheden: twee sneetjes wit brood, een banaan, roomkaas, Duo Penotti

Smeer één sneetje brood met Duo Penotti en bedek deze met plakjes banaan. Smeer het andere sneetje brood met roomkaas. Doe ze op elkaar en stop deze in het tosti-apparaat of in een koekenpan. Even een paar minuutjes wachten en je kunt genieten van een overheerlijke Duo Penotti bananen-tosti!

Penotti Croissants

Benodigdheden: 1 blikje croissants, 1 reep chocolade naar keuze, Duo Penotti

Rol de croissants uit en snijd ze los. Doe in het midden een streepje Duo Penotti en bestrooi deze met stukjes gehakte chocolade. Rol de croissants dicht en bak ze volgens de instructie af in de oven. 

Penotti Saté

 Benodigdheden: pannenkoeken, satéstokjes, Duo Penotti

Bak pannenkoeken volgens de instructie op de verpakking. Smeer de pannenkoeken vervolgens in met Duo Penotti. Rol de pannenkoeken strak op en snijd deze in stukjes. Prik steeds drie stukjes op een satéstokje en geniet van je overheerlijke Duo Penotti saté.