Penotti. Het merk met een keuze

Penotti is al decennialang dé specialist op het gebied van boterhampasta’s en wil consumenten over de hele wereld laten genieten van hun favoriete merk boterhampasta. Penotti vervult hierbij de rol van 'challenger' in de markt die steeds op zoek is naar nieuwe smaken op basis van de wensen van de consument. De medewerkers van Penotti bezoeken regelmatig de landen waarin Penotti verkrijgbaar is om nieuwe kansen in de markt te signaleren en nieuwe recepten te ontwikkelen. Zie de onderstaande landkaart voor een overzicht van de landen waar het Penotti merk momenteel al verkrijgbaar is.

 

Distributeurs

Bent u distributeur van Penotti en bent u op zoek naar bijvoorbeeld logistieke gegevens? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij verstrekken u een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee  u onderaan deze pagina in kunt loggen. Vervolgens kunt u zelf verschillende leaflets van het Penotti assortiment downloaden waarin u onder andere de logistieke gegevens van het betreffende Penotti product kunt vinden.

Peeters Ingredients

In 1992 is de Peeters Ingredients tak opgericht als antwoord op de toenemende vraag naar chocolade vullingen voor de industriële markt. Peeters Ingredients biedt een brede range van chocolade en hazelnoot vullingen die gebruikt kunnen worden in verschillende eindproducten zoals chocolade, cake, ijs, cereals en koek. Deze producten zijn afgestemd op de wensen van de professionals in de markt. Peeters Ingredients werkt via HACCP richtlijnen en is bovendien IFS en BRC gecertificeerd.  

Meer informatie

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten wat Peeters Ingredients voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Vermeld in de onderwerpregel 'Peeters Ingredients' zodat wij uw vraag meteen aan de juiste persoon in onze organisatie door kunnen sturen.