Duo Penotti Hot. Warme Duo Penotti met 1 druk op het knoppi!

Goed nieuws voor de liefhebbers van Duo Penotti die nu ook buitenshuis van hun favoriete duopasta willen genieten. Met de nieuwe Duo Penotti Hot dispenser decoreer je nu zelf je eigen Duo Penotti desserts en gerechten met slechts één druk op het knoppi!

Klik hier voor de instructievideo van Duo Penotti Hot

                     

Duo Penotti Hot is ontwikkeld voor de echte chocolade liefhebber en is dè nieuwe manier om warme chocoladesauzen te serveren. Met één druk op de knop stroomt de overheerlijke warme chocoladesaus direct op uw eigen creatie. Er zijn tal van mogelijkheden om Duo Penotti Hot op te gebruiken, zoals alle soorten vers fruit.  Maar met Duo Penotti Hot creër je ook je eigen overheerlijke Duo Penotti wafels, crêpes, pannenkoeken, poffertjes, churros, ijs en oliebollen.

                            

     

    

Je vindt de Duo Penotti Hot dispenser op diverse locaties waaronder restaurants, ijssalons, pannenkoekenhuizen, vakantieparken en dierenparken.

Bent u een professional?

En bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een Duo Penotti Hot dispenser?  Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Vermeld in de onderwerpregel 'Duo Penotti Hot' zodat wij uw vraag meteen aan de juiste persoon in onze organisatie door kunnen sturen.